Cola

C.I.B. & FI & SE(n) MVA, JV-08, V-08, HeVV-16, TLNVV-17, HeV-17, HeVV-17, SEV-17, SEVV-17

Kitimat Nicola

 Colaa pitää käsitellä silkkihansikkaat kädessä, mutta rautaisella otteella. Tyllerö on perinnyt isänsä persoonallisuutta, joten aika ei tule pitkäksi tämän itsevarman ja välillä voih, niin loukkaantuvan nartun kanssa. Odotukseni ovat olleet korkealla Colan kohdalla ja hyvinhän tuo on odotuksiini vastannut.

 

Cola is my sweet, sweet, sweet shedevil. She has gotten a lot of her Daddy Allan's personality. Oh my, I love Cola's attitude and I had so many plans and dreams for her and almost all of them have become true.

Michelle

FI & SE(n) MVA

Kitimat River Maple 

 Michelle on aikuistunut hitaasti, mutta varmasti {#smileys123.tonqueout}. Uskoisin, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita saamme kokea "Miss Maple'in" kanssa. Michellellä on erityisen hurmaava tapa kieputtaa vieraat tassunsa ympäri namipalojen toivossa ... Missi on todellinen herkkusuu. Michelle omaa myös erinomaiset kyvyt kyyhky- ja vesilintujahdeissa. Hyvä tyttö !

 

Michelle, my lassie, has matured with time and she has proved to be a very good mother, hunting dog and excellent companion with kids.

As her breeder I'm very proud of Ma Michelle Rakkaus.

Penny

JV-16, TLNJV-17

TollerPrides Bonny At Kitimat

 

 Penny tuli elämääni aivan yllättäen ! En ollut suunnitellut uuden pennun hankitaa, varsinkaan kun American Idols-pentue oli juuri syntymässä. Mutta kun olin tavannut Pennyn emän Halin, niin eihän sen pentua voinut jättää ottamatta ! ... ja Pennyn isänkin suku oli täynnä tuttuja vanhoja koiria !

Päivääkään en ole katunut tämän herttaisen ja ihmisrakkaan Pikku-Koirulin kanssa. Minne mahtaa meidät yhteinen tiemme vievän.

 

Penny is real sweetheart Sydän. Everybody loves her and she loves everybody !

Thank you so much John and Heather Gordon for entrusting this lovely bonny into my hands !

 

 

.

In memoriam

 

 

 FIN MVA Westerlea's Kitimat Mox, Oscar

Golden-Fox Nicke, Voksi

FIN MVA, EuJV-01 Westerlea's Bella Coola, Daisy

 

 

 

 

C.I.B. & FIN & SE MVA, V-02 Siphra's Indian Echo, Jigi

C.I.B.& FIN & CAN MVA, JV-01, SV-02, V-03,-04, PMV-05, EuV-06, V-06

Siphra's Fire At Kitimat, Allan

Allanin kuvailemiseen ei pari sanaa riitä. Kirjahan tästä elämää täynnä olevasta Allan-Vallan-Kamala-Kakarasta pitäisi kirjoitta !

Allanin kanssa sain kokea ihmeellisen seikkailun. Tämä koira oli täynnä elämäniloa ja intohimoa joka asiassa.

Kiitos Allu, että sain elää kanssasi yli 12 vuotta.

 

Allan was too odd to describe with just a few words. Wish I could write a book about my very dear Turkey Boy !

Thank you Allan, with you I had so many wondeful moments. I'll never forget your sparkling eyes. Farewell, my boy.

Leah

Westerlea's Kitimat Collection

 

Leah oli laumani Hunting Girl, jolta eivät jääneet oravat, siilit, fasaanit, kyyhkyt, sorsat jne. löytymättä. Leah oli myös äärettömän lapsirakas - parasta Leah'n mielestä olikin pienet tyttärentyttäreni Kerttu ja Emma, jotka kumpikin osasivat rutistaa ja retuuttaa ah, niin ihanasti !

Leah piti erinomaista huolta niin omista kuin muistakin Kitimat-penniusta. Ihana Äippä-koira !

 

 

 

Leah was my Hunting Girl. She was always using her nose for hedgehogs, squirrels, pheasants, ducks etc. Leah loved kids, too, and she did not know anything sweeter than little hands of  Kerttu and Emma. They are my cute granddaughters.

Leah was a great mother to her own puppies as well as to all Kitimat-kids.

 

Thank you Alison for entrusting this very special girl into my hands.

R.I.P my sweetheart, Leah.

Tytti

FIN MVA, JV-03 Kitimat Monday Morning

Tytti syntyi sinkkupentuna. Synnytys oli vaikea (sektio) ja tapahtui viikonlopun aikana. Kotiin eläinklinikalta lähdettiin maanantain puolella uskomattoman kauniina kesäaamuna. Tässä tarina Tytin vähän arkiselle viralliselle nimelle. Tytti itse oli kuin tuo kesäaamu - kaunis ja hyväntuulinen.

Lepää rauhassa, rakas Tytteli.

 

Tytti was a singleton and she was born by C-section on a very beautiful Monday morning in the middle of June. That's it ! Monday Morning ! What a name for a beautiful Toller girl !

R.I.P Sydän